Workshops i grammatik i brug

Brug to dage til at blive klogere på italiensk grammatik i praksis!

Vi tager et grammatisk emne og øver sprogets brug gennem sjove aktiviteter, engagerende øvelser, lytte- og læseforståelse, sprogproduktion. Vi reflekterer på grammatik på en induktiv måde og træner samtidig alle dine sproglige kompetencer.

PASSATO PROSSIMO

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den? 

PRONUNCIA

Munden er som et instrument, man spiller, og man kan godt lære at spille den italienske melodi!

PASSATO PROSSIMO 

vs. 

IMPERFETTO

Har du allerede lært Passato Prossimo og Imperfetto men synes stadig, det kan være vanskeligt at finde ud af, hvornår man bruger den ene og den anden form? 

PREPOSIZIONI

Man siger, at præpositioner er den sidste ting, man lærer i ethvert sprog. Kæmper du også nogle gange med at vælge den korrekte præposition på italiensk? Og er du nysgerrig efter at finde ud af, om der findes regler, som kan hjælpe? På dette mini-kursus arbejder vi med netop dette.

PRONOMI

Der er flere ting, som gør italiensk til et smukt og særligt sprog – pronominerne er én af dem! De gør kommunikationen hurtigere og mere effektiv, men de kan også være lidt svære at holde styr på.
Bliver du udfordret? Så vær med på dette kursus, hvor vi øver pronominerne på en sjov og interaktiv måde, så du vænner dig til at bruge dem, når du taler
.

CONGIUNTIVO

Hvis der er noget, som alle, der lærer italiensk, elsker og hader på samme tid, så er det konjunktiven! "Den er næsten død", siger nogen. "Den er levende og har det godt", siger andre …
Deltag i dette kursus og bliv klogere på, hvad konjunktiv egentlig handler om: Vi ser på, hvornår den skal bruges, hvornår den kan vælges fra, og hvornår man slet ikke kan bruge den. Alt på en stimulerende og sjov måde.

Nye kurser på vej

© 2023 DIT PAS TIL ITALIEN
Jeg har selv taget de fleste billeder, men ikke alle. Tak for billeder til:
PIXABAY: www.pixabay.com
KAREN STAMPER: www.karenstampercollage.com 
Creato con Webnode Cookies
Crea il tuo sito web gratis!