Workshops i grammatik i brug 

Brug to dage til at blive klogere på italiensk grammatik i praksis! Vi tager et grammatisk emne og øver sprogets brug gennem sjove mundtlige aktiviteter, engagerende øvelser, lytte- og læseforståelse!

Efterår 2023

Nogle oplevelser bliver slået op i løbet af hver sæson. Det er også muligt at kontakt mig og arrangere et forløb for din forening eller din gruppe.

PASSATO PROSSIMO

(A2: begyndere og meget let øvede)

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den?

Lørdag d. 18. og d. 25. nov. 09.30-13.30

ONLINE

490 DKK

PREPOSIZIONI

(A2/B1: meget let øvede og let øvede)

Man siger, at præpositioner er den sidste ting, man lærer i ethvert sprog. Kæmper du også nogle gange med at vælge den korrekte præposition på italiensk? Og er du nysgerrig efter at finde ud af, om der findes regler, som kan hjælpe? På dette mini-kursus arbejder vi med netop dette.

Lørdag d. 4. og d. 11. nov. 

09.30-13.30

ONLINE

490 DKK

Clicca qui e inizia a scrivere. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.

Er du i tvivl om hvad dit niveau er?

Kig her og kontakt mig hvis du har flere spørgsmål.

Flere oplevelser

Gå på opdagelse og find dine kurser.

PASSATO PROSSIMO

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den? 

PRONUNCIA

Munden er som et instrument, man spiller, og man kan godt lære at spille den italienske melodi!

PASSATO PROSSIMO vs.

IMPERFETTO

Har du allerede lært Passato Prossimo og Imperfetto men synes stadig, det kan være vanskeligt at finde ud af, hvornår man bruger den ene og den anden form? 

PREPOSIZIONI

Man siger, at præpositioner er den sidste ting, man lærer i ethvert sprog. Kæmper du også nogle gange med at vælge den korrekte præposition på italiensk? 

PRONOMI

Der er flere ting, som gør italiensk til et smukt og særligt sprog – pronominerne er én af dem! De gør kommunikationen hurtigere og mere effektiv, men de kan også være lidt svære at holde styr på.
Bliver du udfordret? 

CONGIUNTIVO

Hvis der er noget, som alle, der lærer italiensk, elsker og hader på samme tid, så er det konjunktiven! "Den er næsten død", siger nogen. "Den er levende og har det godt", siger andre …
Deltag i dette kursus og bliv klogere på, hvad konjunktiv egentlig handler om.