Arrengementer

Vær med på opdagelse af kultur, natur, eller mad. 

Forår 2024


Traditioner og nye tendenser i det italienske køkken.

På italiensk siger man: "Hvad er det, der koger i gryden?"

Hvordan udvikler den italienske mad sig mellem gamle gode traditioner, moderne tendenser og nye behov ved bordet? Hvad bliver beholdt og hvad bliver ændret?

Hvordan vil den italienske madkultur udvikle sig, for at "holde gryden i kog"? 

BICHEL VINE MALLING 04.04.2024, 

kl. 18:30-20.30

FLERE OPLYSNINGER KOMMER SNART



Vinsmagning og små  fortællinger

Nysgerrighed stimulerer appetitten og viden forstærker smagen. Hvorfor hedder det "grissino" og hvor kommer det egentlig fra? Hvordan blev Chianti til en af de mest anerkendte vine i verden? Hvad gør den italienske smag og flair for mad så særlig?

BICHEL VINE MALLING 04.04.2024, 

kl. 18:30-20.30

FLERE OPLYSNINGER KOMMER SNART

10 ting man skal gøre i Italien (mindst en gang i livet)

Italien som du har altid drømt om, men som ingen nogensinde har vist dig. En usædvanlig rejse i Støvlelandet for at opdage nogle af de aspekter, der ofte er ukendte for turister, men som kan give enkle og ekstraordinære oplevelser og muligheden for at lære Italien at kende, gennem mad, kultur og traditioner.

Ti ting, som man skal eksperimentere i Italien mindst en gang i livet: ture, steder, oplevelser som man kan nyde i Italien. Unikke sjældenheder som skal opdages når man rejser med åbne øjne og nysgerrige sind.

Maltfabrik - Ebeltoft- 18.04.2024, kl. 19:00

FLERE OPLSYNINGER OM TILMELDING KOMMER SNART