Arrengementer
Vær med på opdagelse af den italienske verden.
Program for 2024 efterår kommer snart
Forår 2024
Traditioner og nye tendenser i det italienske køkken.
På italiensk siger man: "Hvad er det, der koger i gryden?"
Hvordan udvikler den italienske mad sig mellem gamle gode traditioner, moderne tendenser og nye behov ved bordet? Hvad bliver beholdt og hvad bliver ændret?
Hvordan vil den italienske madkultur udvikle sig, for at "holde gryden i kog"?
BICHEL VINE MALLING 04.04.2024,
kl. 18:30-20.30
Vinsmagning og små fortællinger
Nysgerrighed stimulerer appetitten og viden forstærker smagen. Hvorfor hedder det "grissino" og hvor kommer det egentlig fra? Hvordan blev Chianti til en af de mest anerkendte vine i verden? Hvad gør den italienske smag og flair for mad så særlig?
BICHEL VINE MALLING 04.04.2024,
kl. 18:30-20.30
Private arrangementer for firmaer og foreninger.
En del af mit arbejde hos Eurosama handler om at arrangere aftner for firmaer og foreninger som vil smage på italienske delikatesser, have en italiensk stemning på deres møde, lære den italienske madkultur bedre at kende.
EUROSAMA HINNERUP