Hvem er jeg

Hej, mit navn er Giulia, jeg er en italiensk verdensborger bosat i Danmark.

Med en kandidatuddannelse i italiensk sprog og kultur og én diplomuddannelse i sprogundervisning og én i multikulturalisme, siden 2005 er jeg rejst rundt omkring i verden som italiensk sproglærer og kulturformidler. I 2012 landede jeg i Danmark som udenlandsk lektor ved Aarhus Universitet.

Min passion for sprog og kultur er vokset sammen med mig, og min entusiasme for undervisning og formidling har udviklet sig, men at sprede Italien ud over grænsen og tage verden hjem gør mig stadig tilfreds. At dele det med andre gør mig glad.

Det blev sagt om mig

Giulia er et fund af en italiensklærer! Tænk at vi har hende her i Danmark! Giulia kombinerer en meget høj sproglig faglighed med store fremmedpædagogiske evner. Derudover ved hun en masse om Italien både historisk, geografisk, kulturelt og kunstnerisk. Når så alt oven i købet foregår i en meget behagelig atmosfære, hvad vil man så mere? Prøv det!  

Vibeke Østergaard Kristensen

Italiensk gennem litteratur

Jeg har haft den store fornøjelse at have Giulia som underviser på Århus Universitet og som tourguide til Umbrien. Jeg kan varmt anbefale hende både fagligt og som menneske. At engagere sig i et forløb med Giulia betyder ikke kun bedre italienskkundskaber, det er samtidig en stor oplevelse.

Erik Klaudi Larsen

Journalist - Kandidat i Italiensk ÅU

Giulia's engagement og omfattende erfaring

Hans Vester

Student i italiensk AU

Giulia er en utrolig dedikeret og medlevende underviser og person. Følger hende gerne i mange pr endnu 🤩

Anonym evaluering

God til at gøre undervisning levende og interessant

Anonym evaluering

Det er tit nogle ret underholdende timer vi får

Anonym evaluering

Giulia underviser og forbereder alt meget klogt og pædagogisk. Jeg er meget glad for at få timer hos hende. 

Anonym evaluering

Giulia formår at gøre det bade interessant og sjovt

Anonym evaluering

Underviseren er inspirerende, altid oplagt og glad- det smitter

Anonym evaluering

En utrolig dedikeret underviser

Anonym evaluering

Meget god til at formidle

Anonym evaluering

Den gang jeg landede i Kina...
Den gang jeg fløj hele vejen til Egypten...
Den gang jeg samlede verden rundt om Italien