KUNSTEN AT LÆRE ITALIENSK

Mit yndlingskunstværk

(Anbefalet niveau: A2-B1)

Dette kursus er for dig, som allerede kan lidt italiensk og har en interesse for kunst. Målet med kurset er at uddybe dit kendskab til sprog, udvikle dit ordforråd, og blive klogere på hvordan man taler om kunst på italiensk.

Det anbefalet niveau er A2, men det eneste krav er faktisk din interesse for kunst og kunsthistorie og din passion for at lære italiensk. Du skal dog have lært lidt italiensk før, og være i stand for at kunne orientere dig når du læser en kort tekst. 

Vi snakker om, hvordan man analyserer et kunstværk på italiensk: hvordan linjer, former og farve beskrives, og hvad de betyder; hvordan man kan genkende helgener og helte på deres egenskaber og attributter; hvad kunstneriske strømninger og perioder hedder, og hvor de hører hjemme i historien. Vi arbejder med artikler, billeder og videoer og lærer italienske kunstnere og kunstelskere at kende - med et særligt fokus på "revolutionære" kunstnere, hvis værker har ændret den italienske kunst. Der vil være plads til refleksion om grammatik, læseforståelse, og mundtlige øvelser.

Vi bruger et kompendium der bliver sendt til dig inden første mødegang.

Er du i tvivl om hvad dit niveau er?

Kig her og kontakt mig hvis du har flere spørgsmål.