KUNSTEN AT LÆRE ITALIENSK

Mit yndlingskunstværk 

Dette kursus er for dig, som allerede kan lidt italiensk og har en interesse for kunst. Målet med kurset er at uddybe dit kendskab til sprog, udvikle dit ordforråd, og blive klogere på hvordan man taler om kunst på italiensk.

Kurset er på begynder niveau, det eneste krav er din interesse for kunst og kunsthistorie og din passion for at lære italiensk. Du skal dog have lært lidt italiensk før, og være i stand for at kunne orientere dig når du læser en kort tekst. 

Gennem læse- og lytteøvelser, sjove og stimulerende aktiviteter, billeder og videoklips opbygger vi ordforråd og øver sproget trin for trin og bliver klogere på, hvordan man taler om kunst på italiensk. 

Vi snakker om, hvordan man analyserer et kunstværk på italiensk: hvordan linjer, former og farve beskrives, og hvad de betyder; hvordan man kan genkende helgener og helte på deres egenskaber og attributter; hvad kunstneriske strømninger og perioder hedder, og hvor de hører hjemme i historien. Vi arbejder med artikler, billeder og videoer og lærer italienske kunstnere og kunstelskere at kende - med et særligt fokus på "revolutionære" kunstnere, hvis værker har ændret den italienske kunst. Der vil være plads til refleksion om grammatik, læseforståelse, og mundtlige øvelser.

Vi bruger et kompendium der bliver sendt til dig inden kurset.

© 2023 DIT PAS TIL ITALIEN
Jeg har selv taget de fleste billeder, men ikke alle. Tak for billeder til:
PIXABAY: www.pixabay.com
KAREN STAMPER: www.karenstampercollage.com 
Creato con Webnode Cookies
Crea il tuo sito web gratis!