
OPLÆG OG FORLØB
Ta' dine kunder med på opdagelse af den italienske verden. Sammen arrangerer vi en aften, hvor de smager på italienske delikatesser, opleve den italienske stemning, lære den italienske madkultur bedre at kende.
TIDLIGERE ARRANGEMENTER

TRADITIONER OG NYE TENDENSER I DET ITALIENSKE KØKKEN
På italiensk siger man: "Hvad er det, der koger i gryden?"
Hvordan udvikler den italienske mad sig mellem gamle gode traditioner, moderne tendenser og nye behov ved bordet? Hvad bliver beholdt og hvad bliver ændret?
Hvordan vil den italienske madkultur udvikle sig, for at "holde gryden i kog"?
I samarbejde med BICHEL VINE MALLING

VINSMAGNING OG SMÅ FORTÆLLINGER
Nysgerrighed stimulerer appetitten og viden forstærker smagen. Hvorfor hedder det "grissino" og hvor kommer det egentlig fra? Hvordan blev Chianti til en af de mest anerkendte vine i verden? Hvad gør den italienske smag og flair for mad så særlig?
I samarbejde med BICHEL VINE MALLING

ITALIENSK JUL HOS DELITALY
En aften fyldt med traditioner, smag og hygge, hvor maden, fællesskabet og den italienske juleånd er i centrum. Aftenen byder på en skøn blanding af lækre smagsprøver og spændende fortællinger. Vi dykker ned i de Italienske juletraditioner og sammen oplever den autentiske italienske atmosfære mens vi smager på vin, klassiske julekager som panettone og pandoro og andre italienske specialiteter.
Delitaly, Aarhus Ø

