
BEGIVENHEDER
JEG TAGER ITALIEN TIL DIG
Arrangementer og begivenheder om landets sprog, kultur, og madkultur. Vær med på opdagelse af den italienske verden.

TILBRING EN AFTEN I ITALIENS TEGN
Begivenheder for at nyde den italienske stemning.
Madkurser, festlige arrangementer, smagninger og alt, hvad der kan bringe en bid af Italien til dig.
JEG BYGGER BROER MELLEM NYSGERRIGHED OG VIDEN
Min nysgerrighed er kompasset, der viser vejen. Men det, jeg elsker allermest ved at formidle den italienske kultur, er erkendelsen af, at jeg har brug for andre til at forstå den fuldt ud.

EFTERÅR 2025
ITALIENSK JUL I SKØDSTRUP
En stemningsfuld aften dedikeret til Italiens juletraditioner.

Italiensk Jul i Skødstrup
En særlig aften, hvor Dit pas til Italien vil underholde dig med et oplæg om presepe – det italienske krybbespil – og andre italienske juletraditioner. Imens vil Prima Porta forkæle dine sanser med udsøgte delikatesser, klassiske julekager og italienske vine.
Antallet af pladser er begrænset, så husk at reservere i god tid.
Fredag 28. november, 2025 kl. 18.30-20.00
259 kr./person
MADKURSER I SAMARBEJDE MED AOF DJURSLAND
Fire aftner, hvor vi hygger os omkring det italienske bord.
Arrangementer holdes af AOF i Hornslet og Randers.

Pastakunst i Hornslet
Søndag 28. september, 2025 kl. 17.00-20.00
295 kr./person
Italienske tapas i Hornslet
Fredag 7. november, 2025 kl. 17.00-20.00
295 kr./person
Italienske tapas i Randers
Fredag 14. november, 2025 kl. 17.00-20.00
295 kr./person
Med grøntsager ved det Italienske bord i Hornslet
Søndag 23. november, 2025 kl. 17.00-20.00
295 kr./person
NYE ARRANGEMENTER ANNONCERES LØBENDE, SÅ HOLD ØJE MED SIDEN OG FIND UD AF, HVAD DET NÆSTE BLIVER!
TIDLIGERE ARRANGEMENTER

TRADITIONER OG NYE TENDENSER I DET ITALIENSKE KØKKEN
På italiensk siger man: "Hvad er det, der koger i gryden?"
Hvordan udvikler den italienske mad sig mellem gamle gode traditioner, moderne tendenser og nye behov ved bordet? Hvad bliver beholdt og hvad bliver ændret?
Hvordan vil den italienske madkultur udvikle sig, for at "holde gryden i kog"?
I samarbejde med BICHEL VINE MALLING

VINSMAGNING OG SMÅ FORTÆLLINGER
Nysgerrighed stimulerer appetitten og viden forstærker smagen. Hvorfor hedder det "grissino" og hvor kommer det egentlig fra? Hvordan blev Chianti til en af de mest anerkendte vine i verden? Hvad gør den italienske smag og flair for mad så særlig?
I samarbejde med BICHEL VINE MALLING

ITALIENSK JUL HOS DELITALY
En aften fyldt med traditioner, smag og hygge, hvor maden, fællesskabet og den italienske juleånd er i centrum. Aftenen byder på en skøn blanding af lækre smagsprøver og spændende fortællinger. Vi dykker ned i de Italienske juletraditioner og sammen oplever den autentiske italienske atmosfære mens vi smager på vin, klassiske julekager som panettone og pandoro og andre italienske specialiteter.
Delitaly, Aarhus Ø

FOREDRAG "TI TING MAN SKAL GØRE I ITALIEN MINDST EN GANG I LIVET"
Skal du prøve at tage på skattejagt i en storby og lede efter tegn og spor af dens legender? Eller har du lyst til at dykke ned i den særlige forbindelse mellem det hellige og det verdslige ved at opleve en spektakulær byfest?
Der kommer ti forslag, som vil give dig muligheden for at udleve landet ud af boksen gennem natur, kultur og traditioner.
Maltfabrikken - Ebeltoft 18. april 2024
AOF Djursland - d. 31. oktober 2023 Rønde

MADKURSER
I samarbejde med AOF Djursland arrangerer jeg aftner med italiensk mad i centrum. Her forvandles et madkursus til mere end blot en aften i køkkenet – det bliver en mulighed for at være sammen og dykke ned i den italienske madkultur. Mens vi sammen tilbereder maden og bagefter, når vi sidder og nyder den sammen, vil der være fortællinger og anekdoter om de ingredienser, vi bruger, og de opskrifter, vi prøver. Vi vil opdage de små hemmeligheder, som gør italiensk mad så unik, og vi lærer, hvordan de uundværlige ingredienser er samvær og kærlighed.
HOLDTE KURSER
Italienske tapas
Middelhavskost
Mad fra Umbrien
Italienske klassikere
Sunde og lækre pastaretter
