BEGIVENHEDER

JEG TAGER ITALIEN TIL DIG

Arrangementer og begivenheder om landets sprog, kultur, og madkultur. Vær med på opdagelse af den italienske verden.

TILBRING EN AFTEN I ITALIENS TEGN

Begivenheder for at nyde den italienske stemning.
Madkurser, festlige arrangementer, smagninger og alt, hvad der kan bringe en bid af Italien til dig.

JEG BYGGER BROER MELLEM NYSGERRIGHED OG VIDEN

Min nysgerrighed er kompasset, der viser vejen. Men det, jeg elsker allermest ved at formidle den italienske kultur, er erkendelsen af, at jeg har brug for andre til at forstå den fuldt ud.

EFTERÅR 2025


ITALIENSK JUL I SKØDSTRUP

En stemningsfuld aften dedikeret til Italiens juletraditioner.

Italiensk Jul i Skødstrup

En særlig aften, hvor Dit pas til Italien vil underholde dig med et oplæg om presepe – det italienske krybbespil – og andre italienske juletraditioner. Imens vil Prima Porta forkæle dine sanser med udsøgte delikatesser, klassiske julekager og italienske vine.

Antallet af pladser er begrænset, så husk at reservere i god tid.

Fredag 28. november, 2025 kl. 18.30-20.00

259 kr./person


MADKURSER I SAMARBEJDE MED AOF DJURSLAND

Fire aftner, hvor vi hygger os omkring det italienske bord.

Arrangementer holdes af AOF i Hornslet og Randers.

Pastakunst i Hornslet

Søndag 28. september, 2025 kl. 17.00-20.00

295 kr./person


Italienske tapas i Hornslet

Fredag 7. november, 2025 kl. 17.00-20.00

295 kr./person


Italienske tapas i Randers

Fredag 14. november, 2025 kl. 17.00-20.00

295 kr./person


Med grøntsager ved det Italienske bord i Hornslet

Søndag 23. november, 2025 kl. 17.00-20.00

295 kr./person



NYE ARRANGEMENTER ANNONCERES LØBENDE, SÅ HOLD ØJE MED SIDEN OG FIND UD AF, HVAD DET NÆSTE BLIVER!

TIDLIGERE ARRANGEMENTER


TRADITIONER OG NYE TENDENSER I DET ITALIENSKE KØKKEN

På italiensk siger man: "Hvad er det, der koger i gryden?"

Hvordan udvikler den italienske mad sig mellem gamle gode traditioner, moderne tendenser og nye behov ved bordet? Hvad bliver beholdt og hvad bliver ændret?

Hvordan vil den italienske madkultur udvikle sig, for at "holde gryden i kog"? 


I samarbejde med BICHEL VINE MALLING 


VINSMAGNING OG SMÅ FORTÆLLINGER

Nysgerrighed stimulerer appetitten og viden forstærker smagen. Hvorfor hedder det "grissino" og hvor kommer det egentlig fra? Hvordan blev Chianti til en af de mest anerkendte vine i verden? Hvad gør den italienske smag og flair for mad så særlig?

I samarbejde med BICHEL VINE MALLING 


ITALIENSK JUL HOS DELITALY

En aften fyldt med traditioner, smag og hygge, hvor maden, fællesskabet og den italienske juleånd er i centrum. Aftenen byder på en skøn blanding af lækre smagsprøver og spændende fortællinger. Vi dykker ned i de Italienske juletraditioner og sammen oplever den autentiske italienske atmosfære mens vi smager på vin, klassiske julekager som panettone og pandoro og andre italienske specialiteter.

Delitaly, Aarhus Ø


FOREDRAG "TI TING MAN SKAL GØRE I ITALIEN MINDST EN GANG I LIVET"

Skal du prøve at tage på skattejagt i en storby og lede efter tegn og spor af dens legender? Eller har du lyst til at dykke ned i den særlige forbindelse mellem det hellige og det verdslige ved at opleve en spektakulær byfest?

Der kommer ti forslag, som vil give dig muligheden for at udleve landet ud af boksen gennem natur, kultur og traditioner.

Maltfabrikken - Ebeltoft 18. april 2024

AOF Djursland - d. 31. oktober 2023 Rønde


MADKURSER

I samarbejde med AOF Djursland arrangerer jeg aftner med italiensk mad i centrum. Her forvandles et madkursus til mere end blot en aften i køkkenet – det bliver en mulighed for at være sammen og dykke ned i den italienske madkultur. Mens vi sammen tilbereder maden og bagefter, når vi sidder og nyder den sammen, vil der være fortællinger og anekdoter om de ingredienser, vi bruger, og de opskrifter, vi prøver. Vi vil opdage de små hemmeligheder, som gør italiensk mad så unik, og vi lærer, hvordan de uundværlige ingredienser er samvær og kærlighed.

HOLDTE KURSER

Italienske tapas

Middelhavskost

Mad fra Umbrien

Italienske klassikere

Sunde og lækre pastaretter