DSC_3436.JPG

Vi er det sprog vi lever.

SPROGUNDERVISNING

Altid med kursisterne i centrum og me fokus grammatik, kommunikation og kulturnyder jeg at skabe den bedste oplevelse for mine studerende. Varieret, engagerende og stimulerende undervisning, hvor sproget er levende og bliver udviklet i alle dets aspekter.

 
meeting-g6271fea17_1920_edited.jpg

Jeg tilbyder holdundervisning i Aarhus omegn. Du deltager i holdundervisning ved at tilmelde dig ét af mine hold.

Hvis du ikke kan finde et hold som passer dig, kontakt mig og vi finder sammen en løsning efter dine behov.

italiano_edited.jpg

Kan du ikke nå at deltage i gruppeundervisning? Eller har du brug for et mere individuelt program? Kontakt mig og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. 
Jeg underviser både via zoom og ansigt til ansigt, både ene- og gruppeundervisning.

arte.jpg

Vi tager udgangspunkt i den italienske kultur for at udvikle sproget gennem diskussion og øvelser. Inspirerede af kunst, mad, films og musik bruger vi tid på at opbygge ordforråd, opdage talemåder, blive klogere på at udtrykke sig på italiensk. Vær med og lær italiensk mens vi har det sjovt.

Workshops sker over 1 eller 2 mødegange.

DSC_3814 (1)_edited.png

Brug to dage til at blive klogere på italiensk grammatik i praksis! Vi tager et grammatisk emne og øver sprogets brug gennem sjove aktiviteter, engagerende øvelser, lytte- og læseforståelse, sprogproduktion. Vi reflekterer på grammatik på en induktiv måde og træner samtidig alle dine sproglige kompetencer.

Minikurser sker over 1 eller 2 mødegange.