Følg dit forløb

Online minikurser for at lære italiensk gennem kunst, film, madlavning, musik, eller et emne du er interesseret i. Eller for at blive klogere på italiensk grammatik i praksis.

Gå på opdagelse og find dit forløb.

Her finder du en liste over alle de forløb som jeg har holdt, men det kan også blive noget helt nyt. Kontakt mig og vi skræddersyer dit forløb sammen. 

Du bestemmer hvad og hvornår det bliver, og hvem skal være med. 

Det kan foregå som individuelle eller gruppeforløb.


Du finder et anbefalet niveau, men de fleste forløb kan justeres og holdes på forskellige niveauer. (OBS! Det er ikke altid muligt med de grammatiske emner.)

Det er også muligt at arrangere et forløb for foreninger eller klasser.


Er du i tvivl om hvad dit niveau er?

Kig her og kontakt mig hvis du har flere spørgsmål.

KUNSTEN AT LÆRE ITALIENSK

"Mit yndlingskunstværk"

(Anbefalet niveau: A2-B1)

På dette kursus skal vi snakke om, hvordan man kan beskrive et kunstværk på italiensk: Hvilke ord bruger man til at beskrive linjer, former og farve? Hvordan kan man identificere og genkende kendte figurer?  

KUNSTEN AT LÆRE ITALIENSK

"Gamle og nye mestre"

(Anbefalet niveau B1-B2)

Her får du får trænet dit italiensk, alt imens du lærer om gamle og nye italienske kunstnere og deres hemmelige teknikker.

ITALIENSK ER SERVERET

"Opskrifter i italiensk"

(Anbefalet niveau: alle)

Mad er et kerneelement i den italienske kultur, og vi har hundredvis af talemåder, der handler om mad! Vær med og lær italiensk mens vi laver mad og hygge os. 

PASSATO PROSSIMO

(Anbefalet niveau: A2-B1)

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den?

PREPOSIZIONI

(Anbefalet niveau: A2-B1)

Man siger, at præpositioner er den sidste ting, man lærer i ethvert sprog. Kæmper du også nogle gange med at vælge den korrekte præposition på italiensk? Og er du nysgerrig efter at finde ud af, om der findes regler, som kan hjælpe? På dette mini-kursus arbejder vi med netop dette.

PASSATO PROSSIMO vs. IMPERFETTO

(Anbefalet niveau: B1-B2)

Har du allerede lært Passato Prossimo og Imperfetto men synes stadig, det kan være vanskeligt at finde ud af, hvornår man bruger den ene og den anden form?

PRONOMI

(A2-B2)

Der er flere ting, som gør italiensk til et smukt og særligt sprog – pronominerne er én af dem! Men de kan også være lidt svære at holde styr på. Bliver du også udfordret? 

CONGIUNTIVO

(B1-B2)

Hvis der er noget, som alle, der lærer italiensk, elsker og hader på samme tid, så er det konjunktiven! Bliv klogere på, hvad konjunktiv egentlig handler om, hvornår den skal bruges, hvornår den kan vælges fra, og hvornår man slet ikke kan bruge den.

PRONUNCIA

(Alle niveauer)

Munden er som et instrument, man spiller, og man kan godt lære at spille den italienske melodi!

ITALIENSK PÅ SCENEN

(italiensk gennem films)

(Alle niveauer)

ALLEGRISSIMO

(italiensk gennem musik)

(Alle niveauer)