Find din vej

Online oplevelser for at lære italiensk gennem kunst, film, madlavning, musik, eller et emne du er interesseret i. Eller for at blive klogere på italiensk grammatik i praksis.

Gå på opdagelse og find dit kursus.

Her finder du en liste over alle de forløb som jeg har holdt, men det kan også blive noget helt nyt. 

Du bestemmer hvad og hvornår det bliver.

Det kan foregå som individuelle eller gruppeforløb.

Jeg arrangerer kurser også for foreninger og klasser.

Du finder et anbefalet niveau.

Er du i tvivl om hvad dit niveau er?

Kig her og kontakt mig hvis du stadig er i tvivl.

ITALIENSK PÅ SCENEN

(Italiensk gennem films)

(Alle niveauer)

Med udgangspunkt i videoklip, anmeldelser, interviews med skuespillere og instruktører, lærer vi italiensk gennem films. Sjove og usædvanlige aktiviteter hvor vi arbejder med udtale, gestikuleren, ordforråd og kommunikation.

KUNSTEN AT LÆRE ITALIENSK

(Italiensk gennem kunst)

(Alle niveauer)

Her får du får trænet dit italiensk ved at lære hvordan man beskriver kunst på italiensk. Vi lærer gamle og nye italienske kunstnere at kende, opdager deres teknikker, og finder ud  hvordan man kan identificere og genkende kendte figurer.

ITALIENSK ER SERVERET

(Italiensk gennem mad)

(Alle niveauer)

Mad er et kerneelement i den italienske kultur, og vi har hundredvis af talemåder, der handler om mad! Vær med og lær italiensk mens vi laver mad og hygge os. 

ALLEGRISSIMO

(Italiensk gennem musik)

(Alle niveauer)

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den?

PASSATO PROSSIMO

(Anbefalet niveau: A2-B1)

Driller Passato Prossimo dig somme tider? Og synes du, det ville være dejligt at kunne øve den og fokusere på brugen af den?

PASSATO PROSSIMO vs. IMPERFETTO

(Anbefalet niveau: B1-B2)

Har du allerede lært Passato Prossimo og Imperfetto men synes stadig, det kan være vanskeligt at finde ud af, hvornår man bruger den ene og den anden form?

PRONOMI

(Anbefalet niveau: A2-B2)

Der er flere ting, som gør italiensk til et smukt og særligt sprog – pronominerne er én af dem! Men de kan også være lidt svære at holde styr på. Bliver du også udfordret? 

CONGIUNTIVO

(Anbefalet niveau: B2)

Hvis der er noget, som alle, der lærer italiensk, elsker og hader på samme tid, så er det konjunktiven! Bliv klogere på, hvad konjunktiv egentlig handler om, hvornår den skal bruges, hvornår den kan vælges fra, og hvornår man slet ikke kan bruge den.

PREPOSIZIONI

(Alle niveauer)

Man siger, at præpositioner er den sidste ting, man lærer i ethvert sprog. Kæmper du også nogle gange med at vælge den korrekte præposition på italiensk? Og er du nysgerrig efter at finde ud af, om der findes regler, som kan hjælpe? På dette mini-kursus arbejder vi med netop dette.

UDTALE

(Alle niveauer)

Munden er som et instrument, man spiller, og man kan godt lære at spille den italienske melodi!

GESTI ITALIANI

(Alle niveauer)

Læ r at tale italiensk OGSÅ med hænderne!

LAD OS BYG DIT KURSUS SAMMEN!

Hvilket italiensk har du lyst til?

Kontakt mig og vi skræddersyer dit forløb sammen.